Αφιέρωμα στις Θεσσαλικές Επιλογές

Αφιέρωμα στις Θεσσαλικές Επιλογές ~ Λογιστικο Γραφειο Λάρισα ~ Νάκας Φορολογιστική

Αφιέρωμα του καλύτερου περιοδικού της Θεσσαλίας

Στο Λογιστικό Γραφείο μας στη Λάρισα – Νάκας Φορολογιστική

Η παρουσίαση του λογιστικού γραφείου από ένα τόσο σημαντικό περιοδικό μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τις λογιστικές, συμβουλευτικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες μας στο ευρύ κοινό της Λάρισας, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας. Ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος της Λάρισας έχει αναγνωρίσει από το 1982 την υπεραξία των λογιστικών, φοροτεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών μισθοδοσίας. Η εμπειρία μας και η γνώση μας, μέσα από συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των νέων εξελίξεων έρχεται να συναντήσει την αγάπη και την κοινωνική προσφορά που προσφέρει το επάγγελμα του λογιστή.

Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη της Νάκας Φορολογιστική είναι ραγδαία και με τα νέα μας γραφεία και μηχανογραφικό εξοπλισμό είμαστε σε θέση να παρέχουμε ποιοτικές και ανταποδοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Από τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης, μέχρι την φοροτεχνική και λογιστική κάλυψη εμπορικών επιχειρήσεων κάθε μορφής είμαστε πάντα δίπλα σας.

Η συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης αποτυπώνεται στη μετεγκατάστασή μας στα νέα μας γραφεία στην Ανθίμου Γαζή 10 στο κέντρο της Λάρισας, όσο και με την online προβολή μας μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας nakas-logistiki.gr.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

 

Δίπλα στην Επιχείρηση με Συνέπεια, Γνώση, Εμπειρία

Η Νάκας Φορολογιστική, είναι μια πλήρης λογιστική, φορολογική και συμβουλευτική εταιρία με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα λογιστικής και της ιδιωτικής επιχειρηματικής ανάπτυξης με μια εκτεταμένη πελατειακή βάση. Η πλήρης γνώση των λογιστικών αρχών και των εσωτερικών ελέγχων, σε συνδυασμό με την πλήρη κατανόηση του φορολογικού σχεδιασμού, έχει ως αποτέλεσμα τη συμμόρφωση με νόμους και κανονισμούς για την ελαχιστοποίηση της φορολογικής υποχρέωσης. Η ιστορία της επιχείρησης ξεκίνησε το 1982 με την ίδρυσή της από τον Ηλία Αστ. Νάκα. Η φιλοσοφία της επιχείρησης που άφησε παρακαταθήκη συνεχίζεται πιστά από τον Αστέριο Ηλ. Νάκα και την Αγλαΐα Ηλ. Νάκα.

XΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Με χρόνια πιστοποιημένης εκπαίδευσης, έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και προσόντα για πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Είτε ψάχνετε έναν φορολογικό είτε έναν οικονομικό σύμβουλο, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα και να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις.

ΟΡΑΜΑ
Το όραμα είναι απλό, καθημερινό και ιδανικό: να ενισχύσουμε και να διευρύνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη τόσο των ανθρώπων μας όσο και των πελατών μας. Να είμαστε η Λογιστική Εταιρία που συνδυάζει ιδανικά το ανθρώπινο δυναμικό με τις επιχειρήσεις μας.

Αστέριος Ηλ. Νάκας
Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ Τάξης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δημιουργήσαμε μια λογιστική εταιρία με επίκεντρο τον πελάτη και τη γνώση μας. Η γνώση είναι δύναμη και ο πελάτης μας ο τελικός αποδέκτης αυτής. Η επιστημονική κατάρτιση έρχεται κυρίως μέσα από ώρες μελέτης, σεμιναρίων και φυσικά εμπειρίας. Στα δύσκολα πλέον σταυροδρόμια της φορολογικής νομοθεσίας απαιτούνται άριστες γνώσεις των φορολογικών διατάξεων και φορολογικός σχεδιασμός, προσόντα που η εταιρία μας διαθέτει στο μέγιστο επίπεδο. Στον εσωτερικό και φορολογικό έλεγχο στους οποίους έχω ειδικευτεί με μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, οι απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας. Όταν όμως υπάρχει η γνώση προχωράς μπροστά και όποια εμπόδια βρεθούν στην πορεία τα ξεπερνάς. Η εταιρία μας έχει ένα μότο «Η γνώση είναι Δύναμη» και αυτό εφαρμόζουμε στην επαγγελματική μας καριέρα.

Αγλαΐα Ηλ. Νάκα
Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ Τάξης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ασχολούμαι με τη λογιστική από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. H «Νάκας Φορολογιστική» ιδρύθηκε το 1982. Σήμερα αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση όπου τα θετικά που επέρχονται από τη μακρόχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με το νεανικό ενθουσιασμό και τις γνώσεις νέων τεχνολογιών είναι πολλά. Για την εταιρία μας ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και οι υπηρεσίες που παρέχουμε προσαρμοσμένες στις δικές του ανάγκες. Υπάρχει άμεση επαφή με τον πελάτη δημιουργώντας έτσι σχέση εμπιστοσύνης. Μέσα από την εμπειρία μας αλλά κυρίως τη γνώση στην οποία και στοχεύουμε παρέχουμε στους πελάτες μας τις αρτιότερες υπηρεσίες μιας λογιστικής εταιρίας. Το μότο μας «Η γνώση είναι Δύναμη» διόλου τυχαίο. Η σχέση που επιδιώκουμε να έχουμε με τον πελάτη θέλουμε να είναι τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του επιχειρηματία για να μπορέσουμε να στοχεύσουμε στην επιχείρηση. Η εξειδίκευσή μας τόσο ως εταιρία αλλά και ατομικά είναι εκείνη που μας αντιπροσωπεύει. Λογιστική δεν είναι μόνο η καταχώρηση παραστατικών. Είναι ο φορολογικός σχεδιασμός, το εργατικό δυναμικό, ο έλεγχος, η
καθοδήγηση για τη λήψη σωστών αποφάσεων και άλλα πολλά.

Προσωπικά εξειδικεύομαι στον εργατικό και εργασιακό τομέα. Εργατικό δεν είναι απλά μια πρόσληψη προσωπικού να ανέβει στο σύστημα. Είναι η γνώση του να ξέρεις να τον ασφαλίσεις σωστά, να τηρείς τις υποχρεώσεις οι οποίες προκύπτουν, να ενημερώνεσαι διαρκώς για όλες τις αλλαγές, αλλά το κυριότερο να μπορέσεις να στηρίξεις τον επαγγελματία σε έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές. Μπορώ να μιλάω και να γράφω άπειρα πράγματα για τη δουλειά μου. Ο λόγος απλός… Αγαπάω αυτό που κάνω και μου αρέσει να εξελίσσομαι τόσο επαγγελματικά όσο και ως άνθρωπος…

Αφιέρωμα στις Θεσσαλικές Επιλογές ~ Λογιστικο Γραφειο Λάρισα ~ Νάκας Φορολογιστική